Tidlig vinter!

Skiløypa er nå kjørt opp inn til Våtjønn.

Dette innlegget ble publisert i Reisjå og Bondal blogg. Bokmerk permalenken.

2 svar til Tidlig vinter!

  1. Hilde Reisjå sier:

    ups Her har visst noen beklagligvis forsømt seg. Håper du har fått info om at dammen er åpen for ferdsel foreløpig, men når/hvis det blir mye snø så må vi kjøre løype på nedsiden av dammen. Er visst blitt farlig å gå over der når det er mye snø. Har vel litt med sikkerhet å gjøre. Vi er visst flinkere til å oppdatere på facebook. så hvis du er inne der så med deg inn på sida til Reisjå-Bondal Utmarkslag:-)

  2. Ingar Solberg sier:

    Hei. Fikk tilbakemelding i fra en hytteeier at man har stengt dammen i Bonsvatn for all trafikk også gående. Er det noen som har noe info om dette. Burde noen (Skagerak?) kanskje informere litt slik at man slipper å kjøre 20- 25 mil for å møte en stengt vei.

Det er stengt for kommentarer.